Completari / Modificari REGULAMENT XCE Central Sibiu 2017

1. Avand in vedere faptul ca am primit solicitari si de la concurenti sub 18 ani care si-au manifestat interesul fata de competitia noastra, am decis sa permitem inscrierea si acceptarea la start la participantilor cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani, dupa cum urmeaza:

– suplimentar fata de metoda normala de inscriere, vor descarca acest formular pe care il vor aduce la Race Office completat de catre unul dintre parinti. Acesta formular va fi semnat de fata cu reprezentantii organizatorului de catre parintele minorului;
– In cazul in care unul dintre parinti sau tutore legal nu sunt prezenti se va prezenta o declaratie notariala in care acestia isi exprima acordul.

2. La Cursa Feminină, in cazul in care nu vor fi 8 persoane confirmate la start, vom incerca sa tinem cursa cu un minim de 6 persoane, printr-un format redus ad-hoc, de 3 contra 3, pe care il vom confirma in dimineata zilei de sambata, in cazul in care se ajunge la asa ceva.

Mentionam ca, in eventualitatea in care nu se intruneste numarul minim de participante, acelora care au achitat deja cotizatia de inscriere, li se va returna suma respectiva.

Sa ne intalnim cu bine duminica!

Timp ramas